bos beles isler

x + y = düttt

19 Eylül 2010 Pazar

bir fotoğraf karesinde yancı olabilme başarısı...bölüm no:2


 daha önceleri bir bölüm hazırlayıp incelemiştik yancıları.bitecek yerde mantar gibi çoğalan bu tipler,sınırsız kategori seçeneği ile yeniden hizmetinizde.


FOTOĞRAFIN ÖNCÜLERİNE YANCI MUAMELESİ YAPAN YANCILAR: bildiğin yüzsüzün önde gidenidir bu tipler.çizdikleri imaj ''fotoğrafın özneleri bizken,öndekiler maydonoz oldular'' dır.sağdan,soldan,arkadan sinsi sinsi öyle pozlar verirler ki ''eneee hakkaten de bu öndekiler ne meraklıymış fotoğraf çekilmeye'' dedirttirirler.güvenmeyin böylesi insanlara.her türlü çalımı atarlar,tepetaklak oluverirsiniz mazallah!
 

BU FOTOĞRAFIN STARI BEN OLMALIYIM YANCISI: hakkından gelebileceğiniz bir formül ne yazık ki yok bunlar için.usturuplu bir şekilde otururken makinayı gördüğü anda birden canavar kesiliveren bu tipimiz fotoğrafın en net karakteri olmayı başaracaktır her seferinde.ama bir yerde avantajınız da yok değil hani; zoomlayıp zoomlayıp orasıyla burasıyla dalga geçerseniz belki bir nebze olsun sindirebilirsiniz bu yaratığı.

PERSPEKTİF ANLAYIŞI OLMAYANLAR BENİ GRUPTAN SANABİLİR YANCISI: en masum,en temiz model.hatta en asil duyguların insanı.o bir boğazınızdaki düğüm,yutkunmanıza mani olan.ortalığı sessizliğe boğup,yüreğinizi hüzünden hüzünde koşturan.kalabalığın içindeki yalnızlığını haykıran ama kimse tarafından farkedilmeyen...
o,o ühühühhüü...
fotoğrafın çekildiği andan sonra farkederseniz onun gibilerini,alın aranıza bir tane fotoğraf da onunla çekilin.yıllar sonra farkettiğinizde daha rahat yutkunabilesiniz diye.

    ...
siz de yancı fotolarını abigibiabla@gmail.com adresine yollayın,yancı türlerini birlikte inceleyelim.insan içine çıkartmayalım azizim bunları.hepimiz kendi kapımızın önünü temizlersek bik bik vik vik ....hadi bakalım sahne sırası sizde !

                                 

0 gelişine vur!:

Yorum Gönder

haydi hep beraber dünyayı kurtaralım böbeem!
⎝⏠⏝⏠⎠