bos beles isler

x + y = düttt

22 Ocak 2011 Cumartesi

sana yurdum insanını anlatayım mı dünyalı? tespit no: 3

yurdum insanı;


facebook zamazingosunda kendisine önemli görevler adleder.yaptığı her paylaşımdan ve bu paylaşımın peşinden sürüklenecek insanların hepsinden sorumludur.inanmadığı şeyleri paylaşmaz.inandıkları ''hileli'' ise anında 70 milyonu yanlış yola sevk etmemek için duruma müdahale eder.


yalçın çakır zaten pelerinsiz milli kahramanımız.başı darda olanı 3 vakte feraha çıkarır sağolsun.kendisinin herkesten çok hassasıyız bu ayrı.yıllarca çok çocuklu ailelere ''şu sayıya tamamlasaymış milli takım kurabilirmiş'' esprisi yapar,sonra ''lan bi dakka'' diye efsaneyi gerçekleştirmeye çalışır.olur böyle.

yaşa başa bakmaz ayar olayı.karşıdakini eşeğin dübürüne sokmaya karar vermişse içinden ''görev tamamlanmıştır'' sesini duyana kadar o yola baş koymaya devam eder.bir türk için bir aşk bir de ayar engel tanımaz...

şekil şemale ithafen yaratıcı yorumlar yapar.yıllaaaar önce kocaelispor-galatasaray maçında ulrich van gobbel'e ithafen ''şu adamı geceden çamaşır suyuna yatırsan sabaha beyazlamaz şerefsizim'' diyen önümdeki kel amca'ya da selam olsun.


yanlış fanteziler kurar yahut fantezi olayını çok yanlış anlar.sonra ''fantezi kurbanı'' tamlamasını dilimize kazandırır.müslüman bir toplum olmamızın olayla alakalı olabileceğini de düşünmekteyim ayrıca.


bir noktalama işareti olarak aq,ak,amk kullanır ama bir gün ''CUK'' sesini yakalayacağının farkındadır.

ve bildiğiniz şarkıyı kendi söylediği biçimde beyninize kazır.ne siz, ne de o şarkı artık eskisi gibi değilsinizdir.

1 gelişine vur!:

wimparella dedi ki...

reisof reyizzz :D:D

Yorum Gönder

haydi hep beraber dünyayı kurtaralım böbeem!
⎝⏠⏝⏠⎠