bos beles isler

x + y = düttt

13 Şubat 2010 Cumartesi

love story

sene 2002...I love Scandinavian people ve zalım boy yes nolcek! mersin ilinde ortaokula başlamışlardır.ilkokulu yeni bitiren bu şahıslar hala daha bırakamadıkları okulda beslenme yapma geleneğini devam ettirmektedirler gizli gizli.yaşıtları ''kocaman adam olduk,beslenme artık çok gayce geliyor bana'' gibi manasız bir mantık yürütürken kahramanlarımız birbirlerinden bi haber kuytuda,ıssızda beslenme yapmaktadırlar.

eylül ayının ortalarına doğru zalım boy yes nolcek! evden bir adet çay kaşığı,limon tuzu,yemek sodası,kase,pudra şekeri,meyve suyu ve kapaklı kavanoz ile çıkar.ailesi bu duruma bir mana veremese de ''çocuğun bir bildiği vardır,sosyal mosyal olacaktır belki'' diye düşünerek ses çıkarmaz.

3.dersin sonunda
zalım boy yes nolcek! ile I love Scandinavian people koşa koşa beslenme yaptıkları yere doğru koşarlar.aslında her ikisi de aynı sınıftadır,birbirlerine yakındır beslenme yaptıkları kuytuları da ama bir türlü o zamana kadar iletişim kurmamışlardır.

ancak kader ağlarını haroşe örmektedir,seri olaylar zincirine işarettir bu da.
zalım boy yes nolcek! çıkarır getirdiği malzemeleri.6 çay kaşığı limon tuzunu 3 çay kaşığı yemek sodasıyla birlikte kaseye koyar.bunları başlar çay kaşığının arkasıyla ezmeye.ezer,ezer...sonra 2 kaşık pudra şekeri ekler karışımına.kapaklı kavanoza koyar.bir bardak meyve suyuna 1 kaşık bu tozdan ekler.hazırladığı bu köpüklü içeceği içerken burnuna içeceğin köpüğü bulaşır.farketmemiştir bulaştırdığını.
-bah hele hemşerim

diye bir ses duyar.kafasını kaldırdığında
I love Scandinavian people'ın burnunu işaret ederek gülümsediğini görür.fakat I love Scandinavian people'ın da burnuna köpük bulaşmıştır.hemen zalım boy yes nolcek! de onun burnunu işaret eder ve ikisi de gülümseyerek burunlarını temizlerler.

günler,aylar,yıllar hatta 8 yıllar geçer... artık büyüyen bu çift artık bir araya gelişlerinde köpüklü içeceklerini kendileri hazırlamak yerine gidip tekel bayiinden alıyorlar.tanıştıkları zamanlardaki gibi saklambaç oynamak yerine lotr,wow falan oynuyorlar.facebookta rock riot oynayıp ''geçemez kiii geçemez kiii'' diyorlar birbirlerine.

son olarak da şunu söylemek istiyorum: o laptopları indirin kucağınızdan!!! çocuğunuz olmayacak!!!

sen ne dersin sebastian?

2 gelişine vur!:

Adsız dedi ki...

müstesçen ama olsun

Gözde GÜL dedi ki...

sonuna kadar haklısınız efendim

Yorum Gönder

haydi hep beraber dünyayı kurtaralım böbeem!
⎝⏠⏝⏠⎠