bos beles isler

x + y = düttt

22 Mayıs 2010 Cumartesi

facebook facebook hergün aradım durdum,facebook facebook bu kızı ordan buldum

artık smayyıl yk şarkılarını neredeyse ezbere biliyorum benim iran kekliği okurum.serviste,okulda bünyeme dayatan insanlar sayesinde  bir baktım ki smayyıl ile düet yapabilecek bir kıvama gelmişim.tez zamanda hafızandan siline diye dualarınızı eksik etmeyin yanımdan,yöremden...

dizilerle pek haşır neşirliğim yok benim efendim.gördük mü birbirimizi, selamlaşıp geçiyoruz.bazen hal hatır sormak için yanaşıyorum yamacına doğru,ama sonuç;konuşarak sizi uyutan insanların yaptığı ile aynı oluyor bünyemde.ben sızıyorum,bir ara kendime geldiğimde ''hadi eyvallah'' deyip vedalaşıyorum kendisi ile.bu sebeptendir ki dizi oyuncularının isimlerini bilemem ama bi kaç dk da olsa hal hatır sormuşsam gördüm mü tanırım.bulmacalarda ''resimdeki oyuncu'' kısımları için hep harf çıkmasını beklerim ben.birkaç harf çıktı mı da o kısmı sallamasyon doldurup,bitirdikten sonra imha ederim,bulan dalga geçmesin diye.dizi tutkunu arkadaşlarımın dizi kritiklerinde de hep fransızı oynarım mesela.korkuyorum bu rol üzerime yapışıp kalacak diye.

neyse işte.tuğba büyüküstün de bu simasını bildiğim,adını sanını bilmediğim oyunculardan biri idi birkaç gün öncesine kadar.hatay'da çalıştığım dönemlerde ''asi'' dizisinin çekimleri arada bir yaşadığım yerde gerçekleştiğinden ve de ailemin yanına giderken has otobüslerinde fanatik bir biçimde izlendiğinden, daha fazla görüyordum yüzünü.hatay'dan taşındım,geçenlerde yeni dizisinin reklamlarında gördüğüm ana kadar da uzuunca bir süre görmedim kendisini.

sonra atlarımızı o muhabbetten bu muhabbete koşturduğumuz bir arkadaşımla konuşurken hatay'a geldi konu.''atım sen şurda otlayıver'' diyerekten,soğuk ayranlarımızı içmeye başladık hatay'da.ve bir şekilde ''asi'' dizine geldi mevzu.eski erkek arkadaşının bu hatuna hasta olduğunu hatırlamalar vs derken ulaşılan son nokta:


algıda toplu sıçıcılığın güzel bir örneğini yansıtıyor aslında bu.elemanın ''güzel pic'' diyerek neyi kastettiğini harmanlamış olsa da anlıyoruz öyle değil mi? ama tuğba ve hayran tayfasında durum farklı.tuğba osuruyor,tayfası sıçıyor -imam-cemaat ilişkisi-
pic= picture olarak değil de pic=piç olarak algılamasından mütevellit hoop geliyor tehditkar yorum kendisinden.bunu gören tayfa da ardından.yalnız şu çarptı gözüme: tuğba hanım kızımızdan sonra yorum yapan ablalar hep bir önceki yorumu ezme,tuğba'nın gözüne daha çok girme derdindeler.savaşı kim kazanır?tuğba'nın gözüne,gönlüne en çok hangisi hitap eder ve onla evlenmeyi hak eder?elemanın akıbeti ne olur? sorularının cevabını çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim.

ne entrikalı,tutkulu sayfalar varmış arkadaş!



6 gelişine vur!:

organik havuç dedi ki...

yahu konuyla alakasız olucak da aga olay ne ben bu blogu nasıl daha önce keşfedememişim diye kendime kızasım geldi.Süper süper devam...
bu arada öğretmen olman beni benden aldı
yok aga lez falan değilim sağlıklı bir ilişkim var korkma :D
sizin gibi gençleri daha çok görmek isteriz biz.
bizim kahvede de beklerim tirit var karpuz keserik.
şaka bir yana güzel blog takip edeceğim.

Gözde GÜL dedi ki...

şimdi ev sahibiyim ya bu kadar övgüye kibar kibar yanıt vermem,hanfendi bir imaj çizmem gerek öyle değil mi?
çok teşekkür ederim efendim,ne kadar naziksiniz.onurum okşandı adeta,sağolun,varolun.
gelelim sadete:
karpızı atıver buzdolabına,akşama geliyorum hacım.öperim.

sanitabant dedi ki...

Ahmad bey aslında orda sinema bilgisini Tuba'nın gözüne sokmak istemiş. Tuba halbusem ki bilse güzel piç kelamının Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filminin kült diyaloglarında geçtiğini, ne kadar beğenildiğini, sevildiğini anlar ama, heyhatttt!

Gözde GÜL dedi ki...

bana o ahmad bey'in sen olmadığını söyle sanitabant :)

sanitabant dedi ki...

şimdi sen böyle ezikleyince beni ne dicektim ki allasen hı? ama kitlelerden bi ölü ozanlar davranışı beklerdim . Ahmad benim, hayır en has ahmad benim diye ama heyhatt.

Gözde GÜL dedi ki...

:)) öz hakiki ahmad benim o zaman.yarın öbür gün bu adda bir dondurmacı dükkanı da açmazsam ne olayım!
:)

Yorum Gönder

haydi hep beraber dünyayı kurtaralım böbeem!
⎝⏠⏝⏠⎠