bos beles isler

x + y = düttt

23 Mayıs 2010 Pazar

göbeemdeki çocuk: based on a true story


s.a. ; cin ali görünümlü ''zopa adam'' lakaplı,arkadaş çevresinde oldukça sevilen,nevi şahsına münhasır bir insandır.milletin gıpte ederek baktığı süpersonik kız arkadaşı ile fevkaladenin fevkinde bir ilişki yaşamaktadır.birlikte ''efsane aşklar'' kategorisinde 1.liğe oynamaktayken,erol taş sıfatlı kız babası tarafından bir engele takılıp,tepe taklak düşerler.tüm ilanlara,duyurulara rağmen ilişkinin git gide kaybettiği kan bir türlü bulunamaz ve yollarını ayırma kararı ile son bulur aşkları.


s.a. günlerce süpersonik kız arkadaşından kalma eşyaları imha etmekle uğraşır.ihtiyaç sahiplerine kızılderili maskları,orijinal cdler,dvdler,mizah dergileri,kıyafetler ...vb. dağıtır durur.hatta 1 hafta aradan sonra elinde mektup ve fotoğraflarla gelip; ''yakmaya kıyamadım,bunları da dağıtacağım,belki sevdiceğine yollamak üzere bir arkadaş kullanır bu mektupları,fotolarda da üzerlerine kendi kafalarını yapıştıracak birileri elbet çıkar'' diyerek herkesi dumura uğratır ve sevenlerini kara kara ''ne yapsak ki bu adama yahu?'' diye düşündürür.


aylar geçer...zopa adam s.a. erimiş,bitmiş,neredeyse görünmez adam olmuştur.hala daha sevdiceğine ve babasına isyan etmektedir.desteğini esirgemek istemeyen arkadaşları alıp biraları giderler bu bağrı yanık,bezgin arkadaşlarının evine.içkiler içilir,neşeli parçalar atılır listeye,hava,su da dahil olmak üzerine her halt üzerine geyik çevrilir.bir ara bir kişi ''içimde zillere basıp kaçan bir çocuk var'' gibi bir cümle kurar.hafif çakırkeyf olan 12 insan göbeklerini hoplata hoplata gülerler.komik olmasa bile gülmelidirler,moral aşılama misyonu dolayısıyla.
birkaç saniye içerisinde biri yanındakini dürter,dürtülen yanındakini,yanındaki yanındakini derken dürtük zincirlemesi sonrasında tüm bakışlar s.a.'ya kilitlenir.

birasından seri yudumlar alan s.a. bir yandan da göbeğini çalkalamaktadır.birkaç saniye gözlemlendikten sonra nihai soru gelir:

-n'apıyorsun lan sen?
s.a.'nın gözleri tazyikli su ile doldurulan yarım litrelik şişeler gibi bir anda dolar taşar...
-hep içimde haylaz bir çocuk olduğunu söylerdi.şimdi onu boğarak öldüreyim de son kalan şeyi de yok edeyim.ühğhüüğğğğ snıfff snıfff....

gülsen olmaz,ağlasan olmaz,ne yukarı tükürdük,ne aşağı...böyle ağız dolusu yuttuk gitti.''ben böyle aşkın ızdırabını...'' dedik cümleten.

ha olayın akıbetini merak edenler olur belki; bu hıyarlar mezun olduktan sonra evlendiler...acı soslu mutlu son anlayacağınız...

5 gelişine vur!:

organik havuç dedi ki...

oha ya :D
İnanmam

Gözde GÜL dedi ki...

şahitlerim var ama 11 kişi kadar:)

organik havuç dedi ki...

oha tekrar
kesin matematikçidir bunu yapan :D

Gözde GÜL dedi ki...

bilg. müeendisii idi ... sayısal zekadan tuttu hadi :)

organik havuç dedi ki...

yani bi sayısalcılık var çünküm sosyal bilim zekası değil bu :P

Yorum Gönder

haydi hep beraber dünyayı kurtaralım böbeem!
⎝⏠⏝⏠⎠